Over Find Solutions

Even voorstellen: Find Solutions, interim recruiters

Onze ervaring is dat de meeste bedrijven hun recruitment het liefst in eigen hand willen houden. Grotere bedrijven hebben daarvoor vaak zelf corporate recruiters in dienst. Maar bij middelgrote en zeker kleinere bedrijven ontbreekt deze kennis en ervaring.

Ons team bestaat uit vakprofessionals die bij elkaar vele tientallen jaren recruitmentervaring hebben, onder meer als corporate recruiter en interim recruiter. Als inhouse recruiter die onvindbare kandidaat voor u vinden en verbinden aan uw organisatie, daar worden wij blij van.

Als inhouse recruiter willen we KMO’s zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van recruitment. Door alle jobmarketing- en sourcingactiviteiten van u over te nemen. Door alleen de cv’s van beste kandidaten aan u voor te leggen. En door te bepalen of de kandidaat van uw keuze echt geschikt is voor een specifieke functie bij uw organisatie. Hebt u interesse in één of meer van deze diensten of in een all-inclusive pakket? Waar u ook voor kiest, u bespaart u niet alleen op uw recruitmentbudget, maar ook op de tijd die u kwijt bent aan het vinden, boeien en binden van geschikte medewerkers.

Waarom Find Solutions?

Find Solutions onderscheidt zichzelf van andere recruitmentbureaus door een compleet pakket aan recruitment services aan te bieden, maar wel als inhouse recruiter. Dus onder uw naam, met uw logo en met verwijzingen naar uw eigen website. Wij werken niet met anonieme vacatures, maar met volledig op uw organisatie toegespitste vacatureteksten en online content waarin ook uw Employer Value Propsition – wie u bent en wat u te bieden hebt als werkgever – optimaal tot uitdrukking komt.

Voor het Talent Assessmentmaken wij gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International en de Algemene IntelligentieTest (AIT). De uitkomsten van beide testscombineren wealtijd met een persoonlijk interview met elke kandidaat, en een begrijpelijke rapportage met persoonlijke toelichting voor u.

Voor de jobmarketingdiensten werken we samen met diverse jobmarketing specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van vacatureteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA) en jobvertising via specifieke recruitmentkanalen.

Waarmee kan ik u verder helpen?

Meer weten over onzeinhouse recruitment services? Contacteer ons via +32 485 915 106 of klik hieronder om ons een bericht te sturen via deze website.