Jobmarketing

Soms is talent sourcing alleen niet voldoende om uw vacatures te vervullen. Want de beste kandidaten hebben vaak al een baan en zijn niet te vinden via de bekende jobboards. Of ze worden dagelijks benaderd voor interessante functies. In de huidige krappe arbeidsmarkt wilt u die latent werkzoekenden juist graag aanspreken. Vertellen wat u hen te bieden heeft. Waarom ze echt bij u moeten komen werken. Met jobmarketing bereikt u die interessante kandidaten wél.

De juiste mix van jobboards en andere online kanalen

Zodra wij weten hoe uw ideale kandidaat eruitziet, beginnen wij met het bepalen van de juiste recruitmentkanalen. Hierbij kijken we als eerste naar algemene en specialistische jobboards. Geen geschikte kandidaten te vinden via de bekende jobboards? Zeer waarschijnlijk zitten ze wel op andere online kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of vakinhoudelijke websites. Ook een mix van jobboards en overige online kanalen is mogelijk.

Een doelgroepgerichte online recruitmentcampagne

Aan de hand van informatie over de spreiding, interesses en het online gedrag van geselecteerde doelgroepen, vertalen onze jobmarketingspecialisten uw vacature naar online content die past bij deze kanalen. Zo komt u als werkgever toch onder de aandacht bij deze groep interessante kandidaten.

Versterk uw werkgeversmerk

Eén van de grootste voordelen van jobmarketing is dat u – naast uw vacatures – ook andere vormen van content kunt inzetten. Bijvoorbeeld infographics, video’s, foto’s en visuals of games. Dit biedt uitstekende mogelijkheden om uw employer brand, oftewel uw werkgeversmerk, op een originele en aansprekende wijze tot uitdrukking te brengen.

Campagnebeheer, opvolging en begeleiding op maat

Onze jobmarketingspecialisten voeren de wervingscampagne volledig voor u uit. Maar ook naar de opvolging en begeleiding van binnenkomende kandidaten hebt u geen omkijken. Binnen 1 werkdag na sollicitatie screenen wij het cv en nodigen wij de kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek.

Betaalbaar

Ongeacht hoeveel kandidaten u zoekt voor een functie, u betaalt alleen voor het maken van de content en het uitvoeren van de wervingscampagne (campagnebeheer, advertentiekosten en opvolgingskosten). En voor eventuele andere activiteiten die u door ons wilt laten verzorgen, bijvoorbeeld Talent Sourcing en Assessment.

De voordelen van Find Solutions

  • doelgroepgerichte online wervingscampagnes op maat
  • uitbreidbaar met LinkedIn Search
  • snelle opvolging interessante kandidaten
  • goede begeleiding kandidaten
  • snel resultaat tegen beperkte kosten.

Meer weten over Find Solutions Jobmarketing?

Contacteer ons via +32 485 915 106 of klik hieronder om ons een bericht te sturen via deze website.