sandraportretzwart (2)

Even voorstellen: Find Solutions 

Onze ervaring is dat de meeste bedrijven hun recruitment het liefst in eigen hand willen houden. Grotere bedrijven hebben daarvoor vaak zelf corporate recruiters in dienst. Maar bij middelgrote en zeker kleinere bedrijven ontbreekt deze kennis en ervaring. Ons team bestaat uit vakprofessionals die bij elkaar vele tientallen jaren recruitmentervaring hebben. Als recruiter die onvindbare kandidaat voor u vinden en verbinden aan uw organisatie, daar worden wij blij van.

Wij willen u zoveel mogelijk  ontzorgen op het gebied van recruitment. Door alle jobmarketing- en sourcingactiviteiten van u over te nemen. Door alleen de cv’s van beste kandidaten aan u voor te leggen. En door te bepalen of de kandidaat van uw keuze echt geschikt is voor een specifieke functie bij uw organisatie. Heeft u interesse in één of meer van deze diensten of in een all-inclusive pakket?  Dan vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Waarom Find Solutions?

Find Solutions onderscheidt zichzelf  door een compleet pakket aan recruitment services aan te bieden. Dus onder uw naam, met uw logo en met verwijzingen naar uw eigen website. Wij werken niet met anonieme vacatures, maar met volledig op uw organisatie toegespitste vacatureteksten en online content waarin ook uw Employer Value Proposition – wie u bent en wat u te bieden hebt als werkgever – optimaal tot uitdrukking komt.

Voor het Talent Assessment maken wij gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International en de Algemene IntelligentieTest (AIT). De uitkomsten van beide tests combineren we altijd met een persoonlijk interview met elke kandidaat, en een begrijpelijke rapportage met persoonlijke toelichting voor u.

Voor de jobmarketingdiensten werken we samen met diverse jobmarketing specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van vacatureteksten, zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-adverteren (SEA) en jobvertising via specifieke recruitmentkanalen.

Waarmee kunnen wij u verder helpen?

Meer weten over onze   recruitment services? Contacteer ons via +32 485 915 106 of klik hieronder om ons een bericht te sturen via deze website.