Talent Sourcing: wij vinden die onvindbare kandidaat voor u

De juiste mensen vinden voor uw vacatures. Ze aanspreken en aan uw organisatie binden. Dát is wat wij verstaan onder Talent Sourcing. Waar wij deze zoektocht – of liever gezegd: vindtocht – beginnen? Online natuurlijk! Want maar liefst 70% van de wereldbevolking is online vindbaar. Dus ook die ene kandidaat die perfect past bij uw organisatie.

Uw ideale kandidaat aan boord in 6 stappen

Stap 1. Intakegesprek.
Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt u ons alles over de organisatie, de functie en uw ideale kandidaat.

Stap 2. Voorbeeldkandidaten.
Uit ons eigen netwerk selecteren wij een aantal voorbeeldkandidaten. Voldoen deze profielen aan uw wensen? Dan ontvangt u van ons een inschatting van het benodigde aantal uren voor de talent sourcing. En na uw akkoord starten we met sourcen.

Stap 3. Actief zoeken.
Wij voeren alle talent sourcing werkzaamheden uit onder uw bedrijfsnaam, met uw logo en met een verwijzing naar uw website.

Stap 4. De longlist.
Wij leggen alleen de beste cv’s aan u voor; alle andere wijzen we voor u af. Uit deze longlist selecteert u de kandidaten die u wilt uitnodigen voor een gesprek.

Stap 5. Kennismakingsgesprek.
We plannen een gesprek met u en elk van de door u geselecteerde kandidaten.

Stap 6. Opvolging en tweede gesprek.
Zo snel mogelijk na de kennismakingsgesprekken overleggen we met u welke kandidaten u het traject wilt vervolgen. Deze kandidaten nodigen we uit voor een tweede gesprek.

Professionele online sourcingtools

Naast onze ervaring en creativiteit gebruiken we voor het vinden van die ene kandidaat professionele online sourcingtools en relevante platforms. Wij beginnen altijd met Talent Mapping: een uitgebreid doelgroep- en marktonderzoek naar de doelgroep voor een specifieke functie en waar deze zich online bevindt. Op basis van de Talentmap selecteren we de juiste kanalen om uw wervingsdoelgroep te bereiken, bijvoorbeeld via LinkedIn Search. U hoeft dus zelf niet te investeren in dure recruitmentsystemen.

Ondersteuning van uw recruiters

Heeft u zelf recruiters in huis, maar kunt u wel wat extra recruitmentcapaciteit gebruiken? Of wilt u dat uw recruiters zichzelf verder bekwamen in talent sourcing? Find Solutions ondersteunt uw recruitmentteam met plezier!

De voordelen van Find Solutions

  • veel ervaring met talent sourcing
  • groot netwerk met interessante kandidaten – actief én latent
  • toegang tot professionele sourcingtools en platforms
  • goede samenwerking met uw recruitmentteam
  • snel en gemakkelijk in te zetten 

De kosten van Talent Sourcing

Bij Find Solutions houden we het graag simpel. Zonder ingewikkelde fees en prijsconstructies. Voor onze Talent Sourcing diensten rekenen wij een vast tarief. Vooraf krijgt u van ons altijd een inschatting van hoeveel tijd we denken nodig te hebben voor het vinden van uw ideale kandidaat.

Wilt u vaker van onze Talent Sourcing diensten gebruikmaken? Dan kunt u bij ons een Search-abonnement afsluiten tegen een aantrekkelijk tarief.

Meer weten over Find Solutions Talent Sourcing?

Contacteer ons via +32 485 915 106 of klik hieronder om ons een bericht te sturen via deze website.